מיקופלסמה ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/08/2018 | 13:43 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור, אישתי עשתה בדיקות, שמצאו אצלה מיקופלסמה גניטליום. הרופא רשם לה ציפרודקס ודוקסילין, ואמר לה שגם אני חייב לקחת תרופות אלו במקביל אליה. העניין הוא שאסור לי להשתמש בתרופות אלו, עקב מיאסטניה גרביס. בצעתי בדיקת דם לגילוי החיידק, במידה והתוצאות יהיו חיוביות, באילו תרופות אוכל להשתמש במקום הציפרו והדוקסילין? האם יש משהו ממשפחת הפניצילין או הכלורופיניקול אשר אפשר לקחת במקום? תודה רבה

14/08/2018 | 15:16 | מאת: אנונימי

תוצאת בדיקת דם למיקופלסמה שלילית. Mycoplasma lgG - AU/mL 0.3 Mycoplasma lgM Negative רופא הנשים של אישתי אומר שבכל זאת צריך לקחת. מה עושים במצב זה, בהתייחס לתגובה הראשונה שכתבתי? תודה

רצוי לפנות לרופא עור ומין או מוחה למחלות זיהומיות

מנהלי פורום אורולוגיה