תחושת אמ נעימות בקצה הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/08/2018 | 19:43 | מאת: משה

בערך לפני שבועיים התחלתי להרגיש תחושת גירוי בקצה הפין הנותן תחושה של שתן דחוף (כאילו לא השתנתי כל היום ולוחץ לי בטירוף) גם לפני מתן השתן וגם מיד אחרי, חשוב לציין שלרוב אין לי בכלל שתן ויוצא מצב שאני עומד מעל האסלה דקות ארוכות. עשיתי בדיקת שתן וגם בדיקת סוכר ולא נמצא משהו בכלל... יש עוד אופציות לדבר הזה? תודה.

13/08/2018 | 19:49 | מאת: משה

חשוב לומר שאני בן 20, לוחם וזה משפיע לי על התפקוד היומיומי מה שכן, תחושת הגירוי האינסופי הזה גורם לי לזקפה. ממש כמו זקפת בוקר.

מנהלי פורום אורולוגיה