כאבי אשכים במה מדובר דלקת וכיצד מטפלים?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/07/2018 | 20:19 | מאת: א123

שלום ד״ר, בזמן האחרון אני סובל מכאבי אשכים בעיקר באשך ימין עד מצב שהגעתי למיון והתעלפות ששם הגיעו למסקנה שהכל הסתדר ויכול להיות שהיה מדובר בתסביך האשך, לאחר כמה ימים כאבים באים והולכים גם באשך השני בנוסף יש כאבים בבטן התחתונה ובאזור הצלעות. האם מדובר בדלקת ולא בתסביך כיצד ניתן לטפל? תודה מראש. גיל 18 .

קשה לדעת ללא בדיקה, לרוב בדלקת יש כאב קבוע

31/07/2018 | 15:16 | מאת: א123

איזה בדיקות אמורות להתבצע?עשיתי אולטרסאונד וראו דלקת קטנה שלא הצריכה טיפול תרופתי עד עכשו מרגיש את הכאבים. תודה מראש.

מנהלי פורום אורולוגיה