הסבר על בדיקות לאחר ניתוח להוצאת אבן משופכן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/07/2018 | 17:34 | מאת: אמיר

שלום רב, בעקבות ניתוח להוצאת אבן נשלחתי לבדיקות שתן/דם/ומריכי האבן, אשמח לשמוע הסברים בעקבות הממצאים בבדיקות בשתן Creatinine (U) /24h טווח תקין 1-2 בבדיקה = 2.2 Uric Acid (U)/ 24hr טווח תקין 250-750 בבדיקה = 1065 Calcium (U)/24 hr טווח תקין 0-300 בבדיקה = 378 בדיקת דם Uric Acid (B טווח תקין 3.5-7.2 בבדיקה = 7.7 Glucose (B טווח תקין 70-110 בבדיקה = 126 שאר הממצאים בטווח הנורמה הרכב אבן whewellite 60% weddellite 33% whitlockite 7% מקרא Whewellite=Ca-Oxal.monohydrate Weddellite = Ca-Oxal.dehydrate Whitlockite=Ca/ Mg/ Phos בתודה רבה מראש

יש בבדיקה את הרכב האבן והפרעות מטאבוליות קלות המצריכות איזון

מנהלי פורום אורולוגיה