משקאות מוגזים והשפעתם על הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/06/2018 | 11:43 | מאת: ש.א

שלום, האם משקאות מוגזים עשויים לגרום לתופעות של כאב/צריבה/הדבקות פתח השופכה בפין? לעלייה בתדירות מתן שתן? תודה.

לא

27/06/2018 | 19:41 | מאת: אחד שיודע

ישנה השפעה במיוחד סוכרית וצמח הסטיביה! ברגע ששותה עושה את התופעות שרשמתה. וככל הנראה בשל זאת ועוד, לא רשם הצלחה מסחררת בארץ ובעולם.

03/10/2018 | 21:27 | מאת: יורי

מנסיון, בשתית מים יש פעילות טבעית של מתן שתן בכמות נכונה לעומת זאת בשתיית משקאות מוגזים השתן יוצא בחלקים (קטנים וגדולים) ולא בצורה סדירה אני מדבר מנסיון ובדיקה אישית של כעשר שנים בקיצור תעבור לשתיית מים זה גם בריא יותר לפי כל המומחים

מנהלי פורום אורולוגיה