מיקוליטאזיס מזה הדבר הזה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/06/2018 | 10:08 | מאת: מיקרוליטאזיס /הסתיידויות

שלום דר לפני כמה זמן הלכתי אולטרסאונד דופלר אשכים אמרו לי שיש לי מקירוליטיאזיס זעירים באשך שמאל אתמול הלכתי שוב לאולטראסואונד ואמרו לי שיש לי הסתיידויות זעירים בימין ומיקרוליטאזיס דרגה 1 בצד שמואל ול מזה אומר??? שה החמיר??? בבדיקה הקודמת אמרו שאשך יותר קטן ועכשיו לא אתה חייב לעזור לי

מיקרוליטיאזיס - משמע אבנים קטנטנות באשך. אין לזה משמעות קלינית

27/06/2018 | 10:26 | מאת: א

אז מזה אומר שפתאום זה נהיה דרגה 1

27/06/2018 | 10:39 | מאת: אשמח שתענה לי לגבי בדברו האלו

וגם ממה זה נובע אם אפשר לדעת ? והאם זה יכול להעלם או שאפשר להוציא אותם?

מנהלי פורום אורולוגיה