כאבים בזמן זקפה בעקבות גוש

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/04/2018 | 10:42 | מאת: דניאל

שלום מזה חודשיים יש לי כאבים בזמן זקפה במישוש בסיס איבר המין מורגש מעין גוש או ציסטה פנימי בקוטר מס מילמטרים בלחיצה מורגש הכאב מה הסיבות? נ. ב היה לי לפני מס שנים תופעה של גוש שכזה אבל במיקום אחר באיבר ונעלם תודה

נשמע כמו מחלת פיירוני

22/04/2018 | 19:56 | מאת: דניאל

פעם ראשונה אני נתקל בשם הזה והסימפטומים מסבירים את התוצאות של המקרה הראשון שהיה לי לפני מס שנים. בשיטוט באינטרנט יש מגוון רחב של פעולות בהתאם למיקרה. מה ההמלצות שלך מניסיון במיקרים אלו.? טיפולי או להתמודד מול מצב נתון אם לא כל כך מפריע?

מנהלי פורום אורולוגיה