שריר בסיס הפין המשך......

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/04/2018 | 09:58 | מאת: ציון שלום

ד"ר שלום לאחר שהופיעו לי סימנים לא נעימים בקצה הפין וטיפה בעיות בשתן כולל קימה בלילה ביצעתי א.ס וכל הבדיקות דם ושתן יצאו תקינות . הצלחתי להבין שהכאב בקצה הפין מופיע כשאני ברכב או כשאני יושב על כיסא מעץ במקביל הרופא נתן ציפורדקס לעשרה ימים - הציפורדקס הקל משמעותית את הדקירה וגם השתן טיפה השתפר . ואז בדקתי מהיכן נובע הכאב והרגשתי כאב חד ביותר בנקודה עלומה בבסיס הפין שלא הצלחתי למצוא שוב . פניתי לרופא והוא הודיע לי שמדובר על פרוסטיטיס ונתן לי עוד ארבעה ימי אנטיביוטיקה ציפורדקס - אני היום ביום התשיעי האם נראה לך טיפול נכון להגדרה שהגדיר ?

22/04/2018 | 09:09 | מאת: ציון שלום

דר שלום המשך אני כבר ביום הראשון 13 ורוב התסמינים נעלמו לגמרי אין השתנה לילית אין דקירות בקצה הפין אין תכיפות ודחיפות שתן אין תחושה לא נעימה לאחר גמירה איך אדע ש 14 יום הספיקו לסיים סופית או עדיף לבקש עוד יומיים שלושה? אודה לך ממש על הערכתך אני ממש שמח שכנראה הסיוט מאחרי ולכן אני רוצה להיות בחלק הכי בטוח תודה תודה מראש

ניתן לטפל בפרוסטטיטיס עם אנטיביוטיקה

מנהלי פורום אורולוגיה