תכיפות מתן שתן מלווה בכאב

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/04/2018 | 17:58 | מאת: ניסים

שלום, אני בן 40, לאחרונה מתן השתן שלי התגבר מאוד ואני מתפנה בין 20-30 פעם ביום ולעיתים גם יותר. בדיקות הדם ותרבית השתן יצאו תקינות גם בדיקה פיזית של הרופא לא הצביעה על בעיה כלשהי. בבדיקת u.s הכליות נראו תקינות ואת דרכי השתן לא הצליחו לראות בבירור כי השלפוחית לא היתה מלאה. אני ממתין לבדיקה נוספת. בינתיים אני ממש מוטרד מעצם תכיפות השתן והכאב שמלווה עם זה. מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לעשות עד הבדיקה הבאה של ה u.s?

12/04/2018 | 21:02 | מאת: יעקב גלבוע ממ

ניסים תקשיב זו בדיוק הייתה הבעיה שלי מסתבר שישנם חיידקים בשתן שעוברים מתחת לבדיקות תרביות שתן רוצה לומר יש לך דלקת בדרכי השתן תבקש מרופא המשפחה ציפורדקס 10 ימים פעמיים ביום ואתה תראה תוך כמה ימים כאילו לא היה תשמע לי אתה תברך אותי לך כבר מחר אל תוותר

לא אתווכח עם מר' גלבוע רק אומר שמבחינה רפואית אני לא משוכנע בצדקתו. כדאי לקחת נגד כאבים ממשפחת NSAIDS ולהוסיף טיפול אנטיכולינרגי למספר ימים

מנהלי פורום אורולוגיה