יש שאלות איפה התשובות?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/04/2018 | 11:09 | מאת: מיקי

עם כל הכבוד יש שאלות איפה בדיוק התשובות?

08/04/2018 | 15:35 | מאת: אלון בר דוד

הרופאים פה בהתנדבות מתוך המחלקות או במקום קבלתך באופן פרטי מנתבים אותך ולעיתים פותרים לך את הבעיה ומרגיעים אותך ואתה כמו הערב רב ביציאת מצרים שהתלוננו למשה רבנו אחרי שקרע להם את הים על ידי הקדוש ברוך הוא פשוט נאלח !!!!

08/04/2018 | 16:17 | מאת: מיקי

לגבי ,אשתי חוצפנית ,אין מה לאומר מדבר בעד עצמו.אני לא התכוונתי להעליב ,כל הכבוד לרופאים הטובים המלומדים .פשוט כאשר פותחים את הפורום.רואים שאלות בלבד ולא את התשובות. למה לרואת רק שלילה . ? חוסר הבהנה.

אין צורך להעלב או להגן על כבודנו. שמח לסייע כשניתן.

מתנצל אם עקב החג אני לא עונה בקצב מהיר מספיק עבורך

09/04/2018 | 10:46 | מאת: מיקי

כבוד רופא הנכבד . אני מודה לך מקרב לב על המענה ,קיבלתי תשובה שבתחילה לא הבנתי . למזלי הבעיה מצאה את פיתרונה כפי שאמרתה ,הבעיה שתיארתי היא לא בעיה אלה תופעת לוואי של הניתוח.לי זה עזר מאוד . תודה מקרב לב מיקי

מנהלי פורום אורולוגיה