חיידק שלא עוזב למרות טיפול אנטיביוטי וציסטיסטט

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/05/2016 | 19:02 | מאת: הגר

חיידק אי קולי שלא עוזב וחוזר שוב ושוב, עברתי טיפוול ניסיוני עם ציסטיסטט, קטטריזציה עצמית פעמיים שלוש ביום לריקון שארית. חמישה ימים לאחר סיום אנטיביוטיקה שוב סמנים לחידק בבדיקת שתן כללית כאבים חזקים מתחת לצלעות התחתונות בבטן ובגב. האם יש סיכוי שנפגעה כלייה? מה אפשרויות ? יש עוד עצה חכמה חוץ מדיקור, חמוציות ושתייה. בבקשה

קשה לייעץ לבעיה מורכבת על סמך מידע חלקי. חשוב לוודא שאין קומוניקציה בין מערכת השתן למערכת העיכול, חשוב לשלול גוף זר. ניתן לנסות טיפול אנטיביוטי מונע.

מנהלי פורום אורולוגיה