התייעצות לגבי השפעה של ניתוח בקע על בעיות עתידיות בניתוח ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/02/2018 | 09:53 | מאת: שבתאי

האם ניתוח בקע מפשעתי דו צדדי בגישה הפתוחה או הלפרוסקופית יכול להשפיע בעתיד על ניתוח ערמונית. רופא הסביר לי שבעתיד אם אזדקק לניתוח שקשור לערמונית, הרשת שהוא מניח בניתוח הבקע עשוי להוות בעיה בגלל התדבקויות ולהקשות על הניתוח. אינני רוצה לפתור בעיה אחת ואולי ליצור בעתיד בעיה חדשה , לכן אני שואל מה אתה ממליץ ? כיום אינני סובל מבעיה בערמונית.

ניתוח פתוח אינו יוצר בעיות, ניתוח לפרוסקופי כן

מנהלי פורום אורולוגיה