כתם לבן בתחתונים של בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/02/2018 | 20:55 | מאת: סיגל

שלום רב ! בחודש האחרון, קרה פעמיים שכשבאתי לקחת את בן השנתיים לשירותים ראיתי כתם לבן קטנצ'יק באיזור הפין בתחתונים, ואז כשעשה פיפי, הזרם של השנייה הראשונה, נראה לבן ואח"כ נורמלי. יש לנו הפנייה לבדיקות שתן, אבל רציתי לשאול, האם יש מושג ממה דבר כזה יכול להיגרם ? חשוב לציין שהילד נראה רגיל, לא מתלונן על כלום.

האם הוא עם חיתול? משתמשים עדיין בקרם על הטוסיק?

14/02/2018 | 09:42 | מאת: סיגל

חיתול רק בלילה ולא משתמשים באף משחה.

04/10/2020 | 19:54 | מאת: אביב

האם ניתן לקבל תשובה בבקשה? התיאור זהה גם אצלנו. בן שנתיים וחצי, גמול לחלוטין, ללא משחות ועניינים אחרים. תודה!

04/10/2020 | 19:56 | מאת: סיגל

יכולה להגיד לך, שבני לא נימול, והלבן הזה היה סמגמה. כמו הפרשות מהפות של בנות, אז מהפין של בנים. מאז עבר זמן, והכל בסדר :)

מנהלי פורום אורולוגיה