בילדותי עברתי ניתוח ואריקוצלה-

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/10/2017 | 19:53 | מאת: דן

שלום בילדותי עברתי ניתוח ואריקוצלה- גודש ורידי של גבעול באשך -בוצעה קשירה גבוהה של הורידים.-כך כתוב בכתב שחרור. זוכר שהשתוללתי מאד שעות רבות אחרי שהתעוררתי מהניתוח בהרדמה מלאה לא כמו היום.(שהיו צריכים לקשור אותי) ב- יוני 1966. 1) מה ההשפעה של ההשתוללות על הריפוי שמציק לי כל השנים מאז ? 2)הסבר קצר מה עשו בבטן? לובש תחתון צמוד מיוחד עם תפר שמחזיק ותומך באשכים.-וזה פתר לי הבעיה של הכאב באשך עם התנועה כל השנים.היום פנסיונר לא פעיל כלל ,יושב רוב היום בבית .ואין כאבים אבל 3-4 פעמים בשנה מרגיש במשך שבועיים כאב קל באזור הניתוח בבטן בצד שמאל תחתון - חושב שנגרם בגלל תירגול טיפה טיפה יותר חזק לשרירי בטן בשכיבה על הגב . מפסיק לשבועיים וחולף הכאב. 3)יכול להיות?? או?? 4)האם אפשר לראות במכשירי הדמיה כמו אולטרה סאונד באזור , מה קורה שם (בלי לפשפש באשכים. משתעל והכל בסדר.) תודה רבה מראש לכל התשובות

להשתוללות אין השפעה על ריפוי ניתוח קשירה גבוהה, עלול להעלות את הסיכון לבקע בצלקת.

מנהלי פורום אורולוגיה