מה נכון לעשות במצב של שלפוחית שתן שירדה?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/09/2017 | 21:29 | מאת: מיקי

שלום, אני בת 75 לפני כעשרים שנה עברתי ניתוח כרית רחם מזה כמה חודשים יש לי רידה של שלפוחית השתן עד למצב שאני מרגישה אותה יוצאת מהנרתיק. היום הייתי אצל רופאת נשים שאמרה שאם אעשה ניתוח זה יהיה מחוייב בפתיחת הבטן היות ואין לי רחם. לכן היצע להתקין פרסרי אשמח מאוד לשמוע את דעתך מה נכון לעשות? ומהם היתרונות והחסרונות שיש בהתקן כזה תודה וחג שמח,

היתרונות שמדובר בפתרון לבעיה ללא ניתוח חסרון שמדובר בהתקן שיושב בואגינה ממליץ להיבדק גם ע"י אורולוג שמתמחה בנשים, יתכן וניתן לבצע ניתוח בגישה רובוטית

מנהלי פורום אורולוגיה