גוש מוזר בפין, האם זה יכול להיות מסוכן?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/09/2017 | 14:42 | מאת: ערן

שלום דוקטור. אני בן 18 ולפני חודשיים לפתע הרגשתי בזמן זיקפה גוש מוזר בצד שמאל של אמצע הפין. מאז זה גדל לדעתי ועכשיו גם כשאין זיקפה רואים בליטה וכשמרגישים את זה זה מרגיש כמו גוש שומן אבל מעורבב עם חלקיקים קטנים של גושים קשיחים שנראים לבנים כאלה קטנים. זה בעל צורה לא מוגדרת וזה כבר בנפח כמו של גולה גדולה בערך. אצל מי צריך להיבדק, אצל אורולוג או רופא עור? מה זה יכול להיות לדעתך? האם זה מסוכן? אני ממש חושש מזה, תוכל להגיד לי בהשערה מה האופציות? אני ממש לא רגוע ואם יש יותר סיכוי שזה לא מסוכן אשמח שתגיד לי את זה כדי שאהיה טיפה יותר רגוע עד הבדיקה. תודה רבה.

לא נשמע מסוכן אבל רצוי להיבדק - או אצל רופא עור או אצל אורולוג

23/03/2019 | 19:15 | מאת: יואב

לא מומחה אבל גם לי היה לחצתי סביב זה וזה יצא

מנהלי פורום אורולוגיה