כאב באשך שמאל לבני החייל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/09/2017 | 08:31 | מאת: איריס

בני חייל ביחידה קרבית. לפני כ-3 שבועןת החלו לו כאבים באשך שמאל כשלעיתים מקרין לרגל. רוםא היחידה בדק אותו ונקבע לו תור לאולטרסאונד רק לשבוע הבא..דהיינו כבר כמעט חודש עם הדבר הזה. האם יש לי מה לדאוג? האם זה טיפול נכון?

כאב באשך עלול להיגרם כתוצאה מתסביב של האשך, זהו מקרה חירום בהתיחס לעובדה שעבר כבר זמן רב הסיכון שמדובר בתסביב האשך אינו גבוה

10/09/2017 | 18:37 | מאת: איריס

ואם זה משהו אחר כמו למשל וריקוצלה..זה לא הרבה מידי זמן לחכות?

מנהלי פורום אורולוגיה