גוש על אשך שמאל , לאחר בדיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/07/2017 | 11:29 | מאת: עיליי

יש לי על אשך שמאל מאין גוש , הלכתי עם בעיה זו לאורולוג והוא אמר לי שהכל בסדר ושזה כנראה נגרם מסיבי גדילה ושהוא לא יופתע אם זה יעלם בעתיד הלא רחוק , הוא גם אמר לי שאם ה"גוש " יגדל לחזור אליו לפגישה נוספת , ואם הוא ישאר בגודל הנוכחי שלו פשוט להתעלם , עכשיו אני עדיין מעט לחוץ לגבי זה , אני לא חושב שזה גדל מאז הפגישה אצל הארולוג ( לפני שבועיים ) אבל עדיין אפשר להרגיש אותו דיי ברור ( בעיקר כשהאשכים נפולים ) , מה שבעצם השאלה שלי זה האם גידול באשך זה ממש גדול ברמה של אפשר לתפוס את " הגוש " ? כרגע מה שיש לי יחסית נקודתי ולא גדול במיוחד .. תודה מראש

גוש באשך מתחיל קטן וגודל בקצב יחסית מהיר. ממצא שנבדק ואינו חשוד, ואינו גדל לאורך זמן אינו נשמע מדאיג במיוחד

25/07/2017 | 03:29 | מאת: עיליי

תודה רבה דוקטור!

מנהלי פורום אורולוגיה