שאלה דחופה לגבי גודל אשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/07/2017 | 11:58 | מאת: מתן

שלום דוקטור אני בן 24 עשיתי אולטרה סאונד + דופלר לאשכים ביגלל מכה (לפי דעתי לא רצינית .לא היה כאב ממש) וגילו שיש לי : וריקוציל מאוד מינימאלי בשתי האשכים . ןיש לי אשך אחד שהוא 12.5 בנפח (ימני) ואחד שהוא 8!! אוי ואבוי !! אני לא יודע מה לעשות .. זה הבדל ממש משמעותי דוקטור !! עשיתי בדיקת טוסטרון לפני חודש ונמצא 15.6 ..שזה תקין הבנתי ..והזרימת דם לאשך נמצאה גם תקינה .. בבקשה תעזור לי אני רק בן 24 אני לא מבין מה קורה לי ..גם הבדיקות דם היו תקינות... תודה רבה מראש יום טוב .

תנסה לברר עם אמא אם היה אשך שלא ירד לשק האשכים בילדות ושבעקבות כך עברת ניתוח כתינוק עשוי להסביר את הפער

מנהלי פורום אורולוגיה