עיבוי דופן כיס השתן דהצגחתה בדיקת רופא נשים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/07/2017 | 12:27 | מאת: נירית

בבדיקה שגרתית אצל רופא נשים. בוצע אולטראסאונד וגינלי והרופא הבחין בעיבוי דופן כיס השתן הפנה אותי לבדיקת שתן שהיא תקינה והתייעצות עם מומחה. רוצה לציין שיציאת השתן תקינה אין בעיות נוספות. מה זה יכול להיות?

בהעדר ממצא בשתן לא נשמע מאד מלחיץ, ניתן לבצע US רגיל עוד מספר שבועות

24/07/2017 | 23:26 | מאת: נירית

תודה

22/11/2017 | 21:11 | מאת: בהמשך לשאלתה

שלום רב בת 34 לאחר שהיה לי יום אחד צריבה בשתן וביום השני דקירות במותן שמאל נשלחתי באותו יום לאולטראסונד ובדיקות שתן ודם שיצאו תקינות למעט ferritin 133 , האולטרסאונד; במילוי חלקי שלפוחית שתן במרקם מעט בלתי סדיר , מעט נוזל בדוגלס. אשמח לדעת מה זה אומר עד להגעתי לרופא תודה

מנהלי פורום אורולוגיה