פצע קטן קצת נפוח על האשך כאב בהתחלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/07/2017 | 03:22 | מאת: יהודא

שלום כאב לי אתמול אז בדקתי. הופיע על האשך פצע בודד די קטן. הכאב הוא רק בעת חיכוך עם התחתון או כשנוגעים בפצעון. די קטן (בשביל קנה מידה כמו פצעון בגרות רגיל) הוא נראה חלק מהאשך ולא תוספת ש'צמחה'. כאילו חלק התנפח עיגול קטן. היום כבר פחות בלט משאר האשך וכן לא כאב בעת חיכוך. מה זה? האם יחלוף לגמרי? יחזור? מה אפשר לעשות/להימנע מלעשות? אשמח למענה מורחב כמה שיותר, אני סובל מהפרעה נפשית שמקשה עליי ללכת לקופה לבדיקה והכל. תודה רבה

נשמע כמו ממצא עורי, אם לא חולף פנה לרופא עור

15/07/2017 | 14:04 | מאת: יהודא

תודה על התשובה די נעלם לו הפצעון והכאב. אם כי מצאתי אתמול כתם דם קטן על התחתון באזור שבו היה הפצע. לא כתם אדום אלא יותר חום שחרחר. אז משנה ההמלצה הדם? יצויין אגב שהיה לי מורסה ברגל למעלה לפני תקופה יכול להיות מורסה על אשך ושחלף? או שמשהו אחר. תודה רבה

מנהלי פורום אורולוגיה