פגיעה עקב קשירות. האם זה שבר?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/05/2017 | 18:04 | מאת: גבי

הייתי נוהג לקשור את האשכים והפין ולאונן (בממוצע 4 שעות) ויום אחד הרגשתי כאב מאוד חזק והפין היה נפוח (הייתי עם אוזניות, ואני מבין שאם קורה שבר אז יש ממש קול אבל אולי לא שמעתי אותו). שבועיים כמעט אחרי היה לי דלקת ריאות חזקה ומאז כאבים בכל האזור שגם מקרינים למערכת העיכול. זה יכול איכשהו להסביר את הכאבים שיש לי? ואם כן. האם זה מאוחר מידי כדי לטפל בזה? תודה

28/05/2017 | 18:08 | מאת: גבי

...

01/06/2017 | 19:14 | מאת: גבי

הייתי נוג לעשן מריחואנה ולאונן שעות עם הקשירות. הפין התנפח והיה את הכאבים. כרגע הפין מתנפח בזקפה וגם לא בזקפה אבל לא תמיד (גם מרגישים את הנפיחות כשנוגעים). לאחרונה גם שמתי לב שהעור בכיפה וליד הכיפה הופך לצהוב-ירוק בזקפה. התביישתי לדבר על זה עם הרופאים.. מה אני יכול לעשות כרגע? יש טיפול? תודה וסליחה על הבלאגן בהודעות.

מנהלי פורום אורולוגיה