אורגזמות חלשות ולא מספקות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/05/2017 | 14:46 | מאת: אילי

אני בן 16 ומאונן מגיל 12 בערך, אני זוכר בהתחלה כשהתחלתי לאונן אורגזמה זה פשוט היה הדבר הכי מדהים שחוויתי, פשוט דבר מדהים , האורגזמות היו כלכך חזקות שהייתי גומר לא הייתי יכול לגעת אפילו האיבר המין, אבל מזה שנה אני חושב ( אולי יותר לא זוכר מאוד..) האורגזמות שאני חווה חלשות ולא מספקות, לפעמים אני לא ארגיש כלום אפילו, אציין שאני כן מרגיש מתי אני עומד לגמור אבל בשנייה שאני גומר פשוט האורגזמה חלשה ומבאסת, הייתי אצל אורולוג בקשר לזה והוא אמר לי שאורגזמות זה הכל בראש ואני כנראה מוטרד, זה ממש לא המקרה ואני מחפש פיתרון רציני, תודה מראש!!!

איני מכיר תרופה אורולוגית שמשפיעה על האורגזמה ממליץ לפנות לפורום טיפול מיני לראות מה ניתן לעשות

מנהלי פורום אורולוגיה