זקפה חלשה ואין זקפות בוקר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/08/2015 | 16:57 | מאת: אנונימי

שלום אני חייל בן 20 בערך מגיל 16 אין לי זקפות בוקר וזה נדיר אם יש לי מה גם שיש לי זקפות חלשות בכללי אני לא יודע מה זה לא יודע אם זה קשור תמיד הייתי מוטרד מגודל הפין שלי הדבר היחיד שהחזיר לי את הזקפות של פעם זה תרופה שסקסולוג הביא לי אחרי שחשפתי את הבעיות שלי יש לציין גם שעשיתי בדיקת הורמונים בגיל 17 ששוב קשורה לחששות של גודל הפין שלי אז ביקשתי מרופאה לעשות בדיקות הורמונים והכול יצא תקין מה לעשות ??

מומלץ לחזור על פרופיל הורמונאלי, כולל פרולקטין וטסטוסטרון להיבדק עי אורולוג בהעדר פגיעה בציר הנורמונאלי טיפול במכהי פוספודיאסטרז 5 הינו טיפול יעיל

מנהלי פורום אורולוגיה