בעיית זרע חמורה...........

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/02/2017 | 08:25 | מאת: ג

שלום לבעלי בעית זרע בכמות, איכות ותנועתיות הרופא אומר שהוא עם זרעים בודדים. הוא מתאמן כמעט כל יום בספורט, עושה 5-6 בשבוע כשעתיים ביום כבר שנים,הוא מהטיפוסים שגם כשהוא פאסיבי הוא מזיע מאד, ייתכן שבגלל שהוא עושה שעתיים ביום ספורט כמעט כל יום זה מחמם אותו ואת איזור האשכים? מדריכי ספורט אומרים שרצוי 3-4 ובין חצי שעה ל45 דק משום שיותר מזה זה כבר לא יעיל ויכול אף לגרום לנזק אודה לתשובה

האם חום פוגע בספירת זרע - כן האם ספורט פוגע בספירת זרע - אין תשובה חד משמעית, מקובל לחשוב שלא סטרואידים אנאבולים, שלעיתים לוקחים מפתחי שרירים, גורם לפגיעה ניכרת בספירת זרע

08/02/2017 | 14:06 | מאת: ל

כאשר עושים ספורט שעה וחצי עד שעתיים ביום ומזיעים , איזור האשכים מתחמם גם לא? וזה משפיע על המורפולגיה לא?

מנהלי פורום אורולוגיה