ציסטה בכליה מסוג בוסניאק 2

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/12/2014 | 21:25 | מאת: לביא

שלום, בבדיקת MRI שעשיתי התגלה ציסטה עם ספטציה בכליה הימנית מסוס בוסניאק 2. מה זה אומר? אשמח לקבל תשובה בהקדם

18/12/2014 | 13:00 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם אכן מדובר בציסטוה בוסניאק 2 מצריך מעקב בלבד

09/02/2019 | 12:08 | מאת: משה

מה המשמעות של ציסטה בוסיניאק 2 בכליה הימנית ללא ממצא חריג אחר?

01/02/2021 | 20:43 | מאת: צבי קומט

בבדיקת C.T..בסעיף ממצאים נאמר " הכליה הימנית בגודל תקין עם ציסטות קורטיקליות ופרבליות, אחד בין הציסטות עם תוכן היפאדנסי , קוטרה עד 1,4 ס.מ היכולה להתאים לציסטה לא פשוטה . בסע' התרשמות נאמר:- ......אחד ביניהם עם תוכן סמיך היכולה להתאים לציסטה לא פשוטה מסוג בוסניאק 2 . עברתי כריתת כיליה שמאלית בגין גידול ממאיר לפני כ- שנים. מה המלצתכם בבקשה, תודה, צבי קומט.

12/03/2024 | 11:42 | מאת: יעקב טוינה

בבדיקת CT נתגלתה הסתיידות בדופן ציסטה תחתון כליה ימין בוסניאק 2-A מה פשר ממצא זה בברכה יעקב טוינה

מנהלי פורום אורולוגיה