גלולות- מינונים הורמונליים

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

26/01/2009 | 13:23 | מאת: שירה

רציתי לדעת בבקשה מה המינון ההורמונלי המומלץ לבחורה בת 18-22 הנוטלת גלולות למניעת הריון? הבנתי שיש כל מיני מינונים, ורציתי לדעת בגילאים האלו מה הכי מומלץ לשימוש?

26/01/2009 | 23:27 | מאת: a

יש שני סוגים עיקריים: גלולות במינון הורמונלי גבוה וגלולות במינון הורמונלי נמוך. עדיף לקחת נמוך, כיוון שהן דלות בהורמונים ולא צפויות תופעות לוואי. בין הגלולות מהקבוצה הזו תוכלי למצוא את פמינט שמאוד נפוצה בקרב מתבגרות ונשים צעירות בכלל (כתבת גיל 18-22 אבל הגלולות מתאימות לכל גיל), יסמין, הרמונט, מרסילון ועוד..

27/01/2009 | 19:01 | מאת: תמי

מה הסיבה בעצם שפמינט מתאימה למתבגרות ונשים צעירות? מה המינון בגלולה הזאת?

02/02/2009 | 09:16 | מאת: ד"ר חגית כהנא

יש מינונים שונים עם פערים לא גדולים ביניהם הגלולה עם המינון הנמוך ביותר היא מינס שנלקחת באופן רציף ועי"כ נמנעת שכחה כיון שההרגל הופך לטבע

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה