שאלה חשובה - חרדה מפני היריון לא רצוי

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

23/01/2009 | 14:05 | מאת: אנונימית

שלום! מכיוון שאני כרגע לא נוטלת גלולות, אני וחברי קיימנו יחסים כאשר אנחנו "משתפשפים" אחד בשני, כאשר איבר המין שלי מתחכך בשלו. לא הייתה חדירה והוא אמנם "גמר בחוץ" אך כיוון שהתחככנו כך שאיבר מינו מתחכך באיברי, והזרע היה מרוח על איברי, אני חוששת שקיים סיכוי כלשהוא שאני אכנס להיריון מזה. אני יודעת שזאת שאלה קצת ילדותית, אך בכל זאת אני חוששת. מה הסיכויים לכך? (ובבקשה, אל תגידו לי לקחת את גלולת "היום שאחרי")

25/01/2009 | 15:42 | מאת: רוני

קיים סיכוי אם כי קלוש להריון בהנחה שאת לא בימי הביוץ אז הסיכוי 0 לא כדאי להתגרות במזל ולהשתמש באמצעי הגנה אחרים מלבד גלולות !!!!!!!!

28/01/2009 | 10:01 | מאת: ד"ר חגית כהנא

לא אגיד לך על גלולת היום שאחרי כיון שעברו די ימים סיכוי להריון לצערי קיים קחי אמצעי מניעה עד שתתחילי גלולות תשתמשי בקונדום

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה