שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

20/01/2009 | 18:07 | מאת: רעותוש

שלום רב לא קיבלתי ווסת במשך 54 יום ולאחר ביקור אצל גניקולוג ניתן לי טיפול באנדומטרין 5 ימים ולאחר כיממה התחילו דימומים שנמשכו 7 ימים מחזור קיבלתי ב 7לינואר ב 31-12 היו יחסי מין חלקיים ולאחר 48 שעות נילקח פוסטינור עקב חשש שלמעשה חודש דצמבר לא קיבלתי בכלל מחזור האם קבלת ווסת ב 7-1 זה בסדר אפילו שקיימתי יחסים ב 31-12 יש ממה לחשוש ? בנוסף בביקורת אצל הגניקולוג ניתגלתה ציסטה בשחלה ימין ברקע אני סובלת מאנדומטריוזיס

28/01/2009 | 09:59 | מאת: ד"ר חגית כהנא

את מערבבת כאן הרבה נתונים לא קשורים אם היה וסת אחרי קיום יחסים אינך בהריון ממליצה לך לקחת גלולות למניעת הריון בהקדם ולא לשחק עם פוסטינור שאינו אמצעי מניעה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה