מחזור לא מפסיק נטילת גלולות יאז פלוס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

16/12/2016 | 15:58 | מאת: אנונימית

לפני קצת יותר מחודש בסוף החבילה לקחתי את הגלולה הלבנה הראשונה ביום ראשון ומטעמי נוחות החלטתי להתחיל ביום למחרת (יום שני) חבילה חדשה כדי להקדים את המחזור. לאחר בערך יומיים קיבלתי את המחזור ומאז אני עדיין במחזור ועבר חודש. *אני לא יודעת אם זה קשור אבל באותה חבילה שאותה התחלתי ביום שני, שכחתי לקחת את גלולות 19(יום שישי) ו-20(יום שבת) ולקחתי אותן ביום ראשון ביחד עם גלולה מספר 21. לפי ההוראות בעלון המצורף לחבילה, צריך להמשיך לקחת את הגלולות עד לסוף השבוע (במקרה שלי יום ראשון) ולאחר מכן להתחיל חבילה חדשה אז התחלתי חבילה חדשה ביום שני ודילגתי על שבוע 4. כרגע אני בגלולה 4 של החבילה שהתחלתי ועדיין יש לי דימומים שלא מפסיקים כמו מחזור. אני כבר חודש ושבוע במצב הזה, מה אני צריכה לעשות?? תודה רבה

שלום לך בצעי בדיקת הריון. הפסיקי נטילת הגלולות וכעבור שבוע התחילי חפיסה חדשה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה