אמצעי מניעה לסובלות ממיגרנה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/12/2020 | 14:49 | מאת: מיכל

הי, בת 38, לא מעשנת. סובלת ממיגרנות מאז ומעולם ונוטלת גלולות כבר 18 שנה. בשנת 2004, 2009 היו שני מקרים של מיגרנה אאורה. לפני חודשיים החלפתי גלולות למינס (אחרי זואלי) והשבוע שוב חוויתי מיגרנה אאורה. 1. האם יתכן כי המיגרנה ארורה הגיעה בעקבות שינוי הגלולות לפני חודשיים? 2. מהו האמצעי למניעת הריון עבור נשים עם מיגרנה אאורה מלבד קונדום? 3. האם עלי להחליף בהתחשב בתדירות הנמוכה של האאורה? תודה

שלום לך רצוי להשתמש בהתקן תוך רחמי או גלולות מכילות פרוגסטגן בלבד

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה