האם יש זמן מסויים לביצוע בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/10/2020 | 11:00 | מאת: לירון

היי ד״ר רציתי לברר משהו, אני קיבלתי מחזור ב17/09 ההפרשה הייתה ממש קטנה ובכלל חיברתי 2 חסיפות אז חשבתי שזה בגלל זה, והלכתי לרופא שלי לבדוק והוא אמר לי לעשות בדיקת דם להריון, בנוסף לזה עשיתי בדיקת שתן רגילה של הריון שיצאה שלילית ולאחר כמה ימים בדיקת דם שיצאה שלילית! בדיקת הדם הייתה בתאריך 29/09 לפי מה שקראתי באינטרנט רשום שבדיקת דם להריון או בדיקה ביתית של שתן להריון אמורים לעשות כשיש איחור במחזור ז״א שהיום שעשיתי את הבדיקה התוצאה לא רלוונטית בגלל שזה לא היה עם איחור? או שאם זה שלילי זה שלילי וזה סופי? חיכיתי שיעבור חודש מה17/09 שזה היום ועדיין לא קיבלתי אני קצת חוששת האם זה לא תקין? השאלה שלי היא האם יש זמן מסויים לביצוע בדיקת דם להריון והאם יכול להיות שביום שעשיתי זה לא באמת תקף? אני ממש מבולבלת, תודה מראש.

שלום לך בדיקת הריון הופכת להיות חיובית כשבועיים לאחר קיום יחסים בלתי מוגנים במידה והריון התהווה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה