סיכוי להריון עם גלולות יאז+

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

26/06/2020 | 19:07 | מאת: בר

אני נוטלת יאז פלוס ומחברת קופסאות (מקבלת פעם ב3 חודשים באישור מהגניקולןג) לפני שבוע+ קיבלתי מחזור כאשר לקחתי את הגלולות הרגילות והפסקתי את הגלולות ל3 ימים עד לסיום המחזור ובסיומו לקחתי את הגלולות רגיל לפני יומיים אני וחבר שלי קיימנו יחסיי מין והוא גמר בפנים רציתי לדעת מה הסיכוי להריון? בגלל שהפסקתי ל3 ימים

שלום לך סיכוי גבוה. בצעי בדיקת הריון

28/06/2020 | 10:19 | מאת: בר

תודה על המענה! עוד שאלה לגבי התזמון, שכבנו כמה ימים אחרי המחזור זאת אומרת אחרי הביוץ.. עדיין יש סיכוי גבוה? תוך כמה זמן בדיקה ביתית תראה הריון?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה