התחלתי לקחת גלולות- והמחזור נעלם

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

19/06/2020 | 16:15 | מאת: נילי

שלום נטלתי גלולות כ3 שנים. לאחרונה עשיתי הפסקה של כחודשיים בייעוץ רופאת הנשים שלי, וחזרתי לקחת גם בייעוצה. חיכיתי ליום הראשון של המחזור בכדי להתחיל את החפיסה, לפני כיומיים הופיע לי דימום קל - אותו זיהיתי כיום הראשון של המחזור מבחינת הזמנים, ולכן התחלתי ליטול את הגלולה הראשונה בחפיסה הראשונה מאז ההפסקה. מאז עברו יומיים והדימום נעלם- המחזור שלי בדרך כלל כבד עד בינוני ואורך 5 או 6 ימים. אך הפעם היה דימום קל למשך יום וחצי. יכול להיות שנטילת הגלולות עצרה את המחזור? יכול להיות שזה לא היה מחזור כלל? (אין לי נטייה לדימומים בין ווסתיים כשאני לא נוטלת גלולות) והכי חשוב- האם אני מוגנת או לא?

שלום לך בצעי בדיקת הריון ובמידה ושלילית המשיכי בגלולות כסדרן

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה