גלולות דיאנה ושחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/06/2020 | 01:45 | מאת: דנה

שלום, אני לוקחת מזה כ-8 שנים גלולות דיאנה כטיפול לשחלות פוליציסטיות - סבלתי מהשמנה ושיעור יתר שהשתפרו משמעותית בעקבות השימוש בגלולה. אני נמצאת כרגע במדינה שאין בה דיאנה (לא מאושר לשימוש) ואמורה להתחיל בעוד יומיים חפיסה חדשה אך נגמרו לי הגלולות ומעדיפה לא להחליף לגלולות אחרות כרגע. אני אמורה לחזור לארץ בעוד כשלושה שבועות ואז אוכל לחדש את המרשם. עם החזרה לארץ מתי אוכל להתחיל בגלולה הראשונה? אני לא בונה על המחזור הטבעי שלי מכיוון שלפני השימוש בגלולה היו חודשים שלא קיבלתי. כמו כן, לציין כי יש ברשותי כ-7 גלולות, האם כדאי לקחת אותן לפחות כדי לצמצם את התופעות של חוסר האיזון ההורמונלי? אני לא מוטרדת מכניסה להיריון אלא רק מהתופעות של PCOS שעלולות לחזור עם הפסקת הגלולות. תודה רבה!

שלום לך התחילי חפיסה חדשה עם הגיעך ארצה

18/06/2020 | 16:29 | מאת: דנה

תודה רבה. כלומר זה לא משנה מתי אני אתחיל את החפיסה החדשה? גם אם זה שבועיים או שלושה או ארבעה מסיום המחזור הקודם.

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה