שכיחת גלולה "יאז" ודימום

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

25/05/2020 | 02:19 | מאת: מיכל מ

היי ד"ר ביום חמישי שכחתי ליטול גלולה באיחור של יותר מ24 שעות בדקתי בגוגל מה ההוראות שיש באריזה של הגלולות וראיתי שבאיחור של יותר מ24 שעות בין 15-24 יום יש אופציה ליטול את שאר הוורודות שנשארו לזרוק את הלבנות ולהתחיל חדשה והאופציה השניה שזה לזרוק את הוורודות ליטול את הלבנות ולהתחיל לבנה אז בחרתי בשניה מכיוון שלא היה לידי את הגלולות יש לציין שהייתי בגלולה ה20 שאותה שכחתי עכשיו נשאר לי ליטול עוד גלולת דמה אחת מחר בשני ואז אתחיל ליטול את החפיסה הראשונה כמו שכתוב אבל ראיתי שעכשיו יש לי הפרשה עם צבע קצת כאילו יש לי דימום אני לא יודעת אם זה מחזור או דימום בגלל ששכחתי ליטול גלולה.. זה החודש השני רק שאני נוטלת גלולות ובחודש הקודם קיבלתי בגלולה ה28 שזה בעצם הגלולת דמה האחרונה. זה נורמלי שזה ככה?

25/05/2020 | 02:20 | מאת: מיכל מ

החפיסה החדשה** לא ראשונה סליחה

שלום לך הדמם נובע מאי נטילת הגלולות כסדרן. אינך מוגנת. את תהיי מוגנת שוב ממצית החפיסה החדשה והלאה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה