האם אני בהריון ??? לא קיבלתי מחזור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

14/05/2020 | 19:46 | מאת: נועה

שלום רב התחלתי לקחת חבילה פעם ראשונה של מינס. התחלתי לשכב ללא אמצעי מניעה רק מאמצע החבילה הראשונה. זה כבר היום השני שאני לוקחת כדור לבן ועוד לא קיבלתי מחזור.שכבתי גם ללא אמצעי מניעה ביום שלקחתי גלולה לבנה. האם אני מוגנת ?? לא פספתי אף גלולה ולקחתי בזמן מדויק חוץ מאחת שלקחתי בערך שעה אחרי. בכללי האם מוגנים גם בכדורים הלבנים ?? ממש לחוצה תודה

שלום לך אם התחלת את הגלולות ביןפ הראשון לוסת - את מוגנת היטב

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה