גלולות מפמינט למינס לאחר הפסקה לא יודעת אם להמשיך עם פמינט או להתחיל

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

06/04/2020 | 19:40 | מאת: עמית

היי ד"ר, כמה שאלות לי אלייך. קראתי פה חלק מהתשובות אבל לא יודעת אם לגמרי הבנתי אז שואלת. אני נטלתי בעבר למשך כשלוש שנים גלולות "פמינט". בקיץ האחרון התחלתי להרגיש רגישות לשמש יותר מבעבר. לא יודעת אם זה קשור לגלולות. יש אפשרות שזה פתאום השפיע עליי מהגלולות גם אם עברו שלוש שנים ? לאחר מכן הלכתי לרופא שלי, הוא היה חסר סבלנות. לא הקשיב. ואחרי הפסקה קצרה מפמינט (3-4 חודשים בערך), הוא רשם לי מרשם לגלולות "מינס" עקב התחושה שלי לרגישות לשמש. עכשיו, אני אמורה להתחיל לקחת את זה בווסת הקרוב, ואני רואה שגם נשארה לי חבילה של פמינט ובמאי אני יכולה להחליף רופא בקופת חולים. האם אתה ממליץ לחזור בנתיים לפמינט ואז ללכת לרופאה ולהיבדק מחדש? בערך 4 חודשים בלי פמינט ולא נבדקתי. או שפשוט להתחיל את הגלולות מינס? לפי מה שהבנתי אין הרבה הבדל בין מינס לפמינט, ואם לא הרגשתי תופעות לוואי בפמינט גם סביר שלא ארגיש באלה. האם זה נכון? לא יודעת מה לעשות ואני ממש מתלבטת... אין לי כל כך אוזן קשבת בימים אלו של הקורונה. בנוסף, הוא ציין שיכולים להיות לי דימומים, זה מתישהו מסתדר נכון ? תודה מראש

06/04/2020 | 19:43 | מאת: עמית

בנוסף רציתי לדעת האם מוגנת מהחבילה הראשונה ? והאם יש וויטמינים מסוימים שאסור לקחת יחד עם "מינס" ? כי אני לוקחת וויטמינים לשיער וראיתי באתר מסוים שכתוב שלא מומלץ אבל בעבר הייתי לוקחת אותם גם עם פמינט

שלום לך מוגנת ממחצית החפיסה הראשונה ואילך

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה