גלולות קלייר........

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

20/02/2020 | 22:28 | מאת: מור

היי יש לי שתי שאלות. 1. התחלתי היום ( היום הראשון לווסת) לקחת גלולות(לראשונה בחיי) קלייר. מתי אני אמורה לקבל שוב ווסת עם הגלולות הללו?? 2. בכל חודש כמעט לפני המחזור ( כ-5 ימים לפני) יש לי גירוי בנרתיק , תחושת פטריה. ברגע קבלת המחזור הגירוי נעלם כאילו לא היה. שאלתי היא מה אפשר לעשות בשביל למנוע את הפטריה הזאת שלפני המחזור? האם יש סיכוי שהגלולות ימנעו את התופעה?

20/02/2020 | 22:32 | מאת: מור

שאלה נוספת מספר 3: האם אין צורך בביצוע בדיקות דם לפני לקיחת גלולות? יש במשפחה ל״ד גבוה, סכרת, ונטילת קומודין.

שלום לך 1- בסיום החפיסה 2-ייתכן

שלום לך אם יש במשפחתך הקרובה מחלות קרישה יש לבצע פרופיל קרישה טרם תחילת נטילת הגלולות

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה