גלולוץ והריון- התייעצות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

27/01/2020 | 20:52 | מאת: H-A

אני בת 26 , לוקחת גלולות כבר שנה וחצי בערך, היו לי כמה שבועות/חודשים בודדים שהיה לי בלאגן בלקיחת הגלולות כמו לשכוח לקחת או לקחת בשעה לא קבועה לא נכנסתי להריון , לפעמים גם לקחתי גלולת היום אחרי ואף פעם לא היה לי דימום ממנה אני מעוניינת להיכנס להריון באיזשהו שלב ואני מפחדת שלעומת הבלגן וזה העובדה שלא נכנסתי להריון לא מתוכנן שזה דבר טוב היא סימן אזהרה לבעית פוריות או כניסה להריון כלשהי האם זו מחשבה מוצדקת לדאגה שלי , צריך לעשות משהו בנושא?

שלום לך המשיכי בגלולות כסדרן באם אינך מעונינת להרות או הפסיקי נטילתן לצורך הריון

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה