גלולת היום שאחרי בתקופת הפסקה מנובורינג

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

24/01/2020 | 11:49 | מאת: גלולת היום שאחרי בהפסקת נובורינג

אני משתמשת בטבעת נובורינג. בסבב האחרון המשכתי עוד 4 ימים (במקום להוציא בשבת הוצאתי ביום רביעי בלילה, כדי לשנות את תאריך קבלת הווסת-כי ידעתי שיש הגנה עד 4 שבועות) 24 שעות אחרי שהוצאתי את הנובורינג (יום חמישי) קיימתי יחסי מין לא מוגנים. האם לקחת פוסטינור או להמתין לקבלת מחזור עד יום ראשון ואם לא אקבל אקח פוסטינור (זה יהיה עדיין בטווח של 5 ימים)

שלום לך אין צורך בפוסטינור. השתמשי בנובהרינג חדש לא יאוחר משבוע מתום 3 השבועות של הנובהרינג הקודם

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה