נטילת גלולות פומיניק לאוך זמן

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

11/01/2020 | 23:32 | מאת: עדי

שלום, לאחר הלידה השלישית חיפשתי אמצעי מניעה קבוע. נרתעתי מהתקן תוך ריחמי ורופאת הנשים רשמה לי גלולת פמיניק (הייתי אז בת 36). מאז ועד היום - כ-3.5 שנים, אני נוטלת את הגלולת ברצף. אין דימומים ובעיקרון מאוד נוח עבורי. 1. האם מבחינה רפואית אין בעיה ליטול גלולות מסוג זה תקופה ארוכה? האם ניתן להמשיך ליטול כל עוד צריך מניעה? 2. בשנה באחרונה חלה ירידה משמעותית בחשק המיני. יתכן וקשור? 3. אשמח לכל המלצה או מידע נוסף בנושא תודה

שלום לך יש להמשיך בפומיניק ככל הנדרש ללא חשש. תתכן ירידה בחשק המיני עקב השימוש בגלולות

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה