הפסקה וחזרה לנטילת גלולת "פומיניק"

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/01/2020 | 18:08 | מאת: yogevito

שלום רב :) השאלה היא לגבי חברה שלי. היא במשך כמה חודשים ואפילו קרוב לשנה נוטלת גלולת פומיניק. לפני קצת פחות מחודש היא עשתה הפסקה של כמה ימים מהגלולה בשביל לקבל מחזור. לפני שבוע וקצת יותר היא חזרה לקחת את הגלולה אבל לפי מה שאני יודע היא חזרה לקחת אחרי שנגמר לה המחזור. האם היא מוגנת מפני היריון ?

שלום לך ממחצית החפיסה החדשה ואילך

05/01/2020 | 18:20 | מאת: YOGEVITO

אהה זאת אומרת שכרגע היא לא מוגנת מפני היריון ? האמת שאתמול בלילה בגלל כל החשש היא לקחת גלולת היום שאחרי בשם ELLA ׁ(בערך יממה וחצי אחרי קיום היחסי מין). יש לי עוד שאלה אם קיימנו יחסי מין יום או יומיים לפני שהיא הפסיקה אז ההפסקה הזאת יכולה להשפיע על זה ?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה