התייעצות בנושא גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

24/12/2019 | 16:39 | מאת: יעל

היי שלום, ילדתי לפני 4 חודשים ולפני חודשיים הגיע המחזור התחלתי חפיסת גלולות. אתמול לראשונה פיספסתי גלולה ובבוקר שמתי לב לכך (פחות מ12 שעות) והשלמתי אותה. במהלך היום החל לי דימום קל. את הגלולה הבאה אני תריכה לקחת בערב בסביבות 8-9 בערב והשאלה שלי היא אם אני אקח 2 גלולות ברצף זה יעצור לי את הדימום? (בגלל שהיו לי דימומים קשים אחרי הלידה וקיבלתי מנות דם ונשארתי עם המוגלוגין מתחת ל6 אני ממש פוחדת להמשיך ולאבד דם כך שאם אפשר לעצור את הדימום כמה שיותר מהר בכל דרך שהיא אני אשמח. תודה מראש.

שלום לך אין לקחת יותר מגלולה ליום לשם "עצירת דימום" פני לבדיקת רןפא

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה