מספר שלשולים בעת נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/12/2019 | 16:39 | מאת: שני

היי, אני נוטלת גלולות יאז כבר כמעט שלום שנים. לפני כמה ימים שלשלתי (בגלולה 4) לאחר פחות מ3 שעות של נטילת הגלולה ולקחתי מיד גלולה חדשה. בהמשך שלשלתי יום אחרי זה בבוקר אבל לאחר יותר מ12 שעות של נטילת הגלולה ושוב הפסיק והיום שלשלתי פעמיים שוב לאחר 12 שעות מנטילת הגלולה האחרונה שלקחתי. אציין כי קיימתי יחסי מין לפני כ4 ימים. האם יש חשש להיריון? האם ההגנה נפגעה? (השלשולים לא היו חריפים ממש אבל עדיין בגדר שלשול). אשמח לתשובה, תודה.

שלום לך ההגנה נשמרת היטב. המשיכי בגלולות כסדרן

20/12/2019 | 10:27 | מאת: שני

היי, בהמשך לשאלה הקודמת , אתמול היו לי דימומים לכמה שעות באמצע החפיסה וזה מדאיג אותי. האם זה יכול להיות בגלל שיצא שלקחתי לפני כמה ימים 2 גלולות בגלל שאת הראשונה שלשלתי או שבכל זאת משהו נפגם עקב השלשולים למרות שכתבת שמה שתיארתי לא פוגע?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה