הפרשות חומות בזמן לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

14/11/2019 | 13:12 | מאת: ליאן

שלום רב, מזה כ3 וחצי שנים אני לוקחת גלולות, מתוכם שנה "יאז" ושנתיים וחצי "גינרה" נשארו לי עוד 7 גלולות בחפיסה, ולפני שבוע החלו לי לסירוגין מעט הפרשות חומות בהירות, שבאות והולכות. ללא ריח, גירוד או כאב באזור. ללא דימום. בצבע חום בהיר. אין שינוי בצורת ההפרשה, אולי מעט בכמות. אעשה בבוקר בדיקת הריון, אך האם יכול להיות לכך הסבר? תודה רבה

שלום לך לעתים מתלווה דמם טיפתי לנטילת הגלולות . באם התופעה תמשיך- פני לבדיקת רופא

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה