מחזור לא סדיר והיריון

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

13/11/2019 | 16:26 | מאת: נוז

שלום, בת 25, לרוב המחזור שלי סדיר, ומגיע בין כל 28 - 35 ימים. יש לי חבר, ואני לא מעוניינת להיכנס להיריון בשלב זה בחיים. האם יש אפשרות לקיום יחסי מין מלאים, ללא אמצעי מניעה, מבלי להיכנס להיריון ? כלומר האם יש תקופה מסויימת לאחר קבלת המחזור, שאם לא נקיים בה יחסי מין לא אכנס להיריון בוודאות ? ( גם אם אצרך לא לקיים יחסים משך 10 או 15 ימים, אין בעיה. העיקר לא להיכנס להיריון ללא שימושבאמצעי מניעה )

13/11/2019 | 16:38 | מאת: נוז

בהמשך לפנייה לעיל, שכחתי לציין כי אחת לכמה חודשים, מתעכב המחזור בכ 10, כלומר מגיע אחרי 40 ימים מהמחזור הקודם

שלום לך יש להשתמש באמצעי מניעה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה