גלולות קלייר שאלה על אקנה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/11/2019 | 18:03 | מאת: טינה

האם גלולות קלייר יעילות נגד אקנה או ההפך הן גורמות ליותר אקנה? ורשום עליהן שהן מכילות לקטוז וסוכרים מסוימים , אני מקבלת אקנה בעיקר מאוכל חלבי ומסוכר האם בגלולה זה במינון ממש נמוך שלא אמור להשפיע? אם כדאי לשקול משהו אחר? (ניסיתי יאז אך ישלי ממנו בחילה ) עברתי לקלייר מזואלי בשל המחסור בגלולה.

שלום לך דיאנה הן הגלולות היעילות כנגד אקנה אין קלייר מגדילה את הסיכון לאקנה

14/04/2023 | 15:05 | מאת: עדי

האם זה וודאי? הייתי אצל אנדיקרינולוג עם עניו של אקנה ושיעור והוא נתן במכוון קלייר לטיפול נגד שניהם. האם זה לא נכון ?

14/04/2023 | 15:06 | מאת: עדי

שים לב כי איני זקוקה לגלולות אלא לטיפול נגד שיעור ואקנה .

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה