פיספוס שתי גלולות יאז והאם ניתן להתחיל חדשה או לחכות לווסת הבא

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

17/10/2019 | 01:58 | מאת: שרון

שלום רב אני נוטלת מעל לשנה גלולות יאז ויאז פלוס לסירוגין ללא חיבור חבילות 28 ברצף מסיימת חבילה של יאז ביום שבת הקרוב ואין ברשותי מרשם לקניית חפיסות חדשות ואין בידי חפיסה חדשה להתחיל כרגע ושמתי לב לכך כעת. חדשה להתחיל והתור לרופא הנשים מאחר וזה חג רק בשלישי, האם להתחיל את החפיסה ביום שלישי כסדרה או במחזור הבא? אודה לך על המענה! אציין שאני מקיימת יחסי מין עם בן זוג קבוע אך בחודש האחרון לא קיימתי

שלום לך התחילי חפיסה חדשה בוסת הקרוב

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה