פספוס הגלולה ה6 בחבילה וקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

15/10/2019 | 22:27 | מאת: אמילי

פספסתי את הגלולה ה-6 בחבילה (גלולות יאז) ושמתי לב לזה רק יום לאחר מכן,כלומר יותר מ24 שעות. ישר לקחתי 2 גלולות ברצף. קיימתי יחסי מין כ-8 ימים מיום הפיספוס של הגלולה, כלומר כשבוע מאז שלקחתי 2 גלולות. כנראה שבמהלך קיום היחסים נפלט זרע מהקונדום. יש מה לחשוש מהריון או שאני מוגנת? תודה רבה

שלום לך בצעי בדיקת הריון ובאם שלילית המשיכי בגלולות כסדרן

22/10/2019 | 21:08 | מאת: אמילי

המשכתי לקחת את הגלולות כסדרן לאחר המקרה, ולפי הגלולות אני אמורה לקבל מחזור בעוד כיומיים במידה ואקבל אין חשש להריון? או שאצטרך לעשות בדיקת הריון בכל מקרה כי זה צמוד? (עבר רק שבוע מיחסי המין) שבועיים מקיום יחסי המין זה מספיק זמן בשביל בדיקת הריון ביתית?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה